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2006-08-31
A Taste of the Past: The Daily Life And Cooking of a Nineteenth-century Hungarian Jewish Homemaker - de Andras Koerner (Author)
Caractéristiques A Taste of the Past: The Daily Life And Cooking of a Nineteenth-century Hungarian Jewish Homemaker
Le paragraphe ci-dessous contient les détails importantes concernant A Taste of the Past: The Daily Life And Cooking of a Nineteenth-century Hungarian Jewish Homemaker
Le Titre Du Livre | A Taste of the Past: The Daily Life And Cooking of a Nineteenth-century Hungarian Jewish Homemaker |
Date de publication | 2006-08-31 |
Traducteur | Tamim Sonal |
Numéro de Pages | 746 Pages |
Taille du fichier | 33.67 MB |
Langage | Français & Anglais |
Éditeur | ATOM Books |
ISBN-10 | 8227319976-OIX |
Type de E-Book | ePub AMZ PDF HWP RTF |
de (Auteur) | Andras Koerner |
ISBN-13 | 720-5975159346-VIR |
Nom de Fichier | A-Taste-of-the-Past-The-Daily-Life-And-Cooking-of-a-Nineteenth-century-Hungarian-Jewish-Homemaker.pdf |
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